Förskolesummit 2017

 

Förskolesummit är en återkommande konferens som arrangeras av Stockholm stad i samarbete med Stockholms universitet. Kompetensutveckling inom förskola erbjuds till medarbetare och chefer löpande. Förskolesummit ska möjliggöra meningsskapande möten mellan forskare och praktiker som verkar för förskolans uppdrag och utveckling och bidra till verksamhetsutveckling som vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet och på så sätt bidrar till att barn, föräldrar och medborgare erbjuds en likvärdig förskoleverksamhet av hög kvalitet.

Konferensen vänder sig till personal, lednings-och chefsfunktioner inom kommunal och fristående förskola samt berörda beslutsfattare och forskare.

Boka upp 14-15 juni 2017 i kalendern och håll tillgodo med de filmade föreläsningarna från 2015års Förskolesummit.

 

Välkomna!

Stockholms stad och Stockholms universitet


Senaste nytt:

2017

Vi gjorde Förskolesummit 2015!

Stort tack till deltagare, föreläsare, programråd, styrgrupp, arbetsgrupp, inspirationsspår, utställare, personal och volontärer. Under två dagar genomfördes 25 föreläsningar och 13 utställningar, det serverades 2200 luncher och lockade fram minst 400 miljarder skratt. Vi trendade i sociala medier, fick utbyta tankar, forskning, idéer och inspiration. Tillsammans gjorde vi Förskolesummit till en succé!

Här på sajten har vi samlat artiklar, filmade föreläsningar, foton och annat intressant för att uppnå syftet med Förskolesummit – att bidra till en långsiktig kompetens- och verksamhetsutveckling i Stockholms förskolor.

Låt dagarnas diskussioner fortsätta under #förskolesummit och dela med er av ert inspirerande arbete ute i verksamheterna.

Än en gång stort tack för dessa två dagar!
Anmäl dig här

#förskolesummit
Kontakt

forskolesummit@stockholm.se
Tel: 08-508 336 41

I samarbete med

Top